Een Pastoe product moet goed zijn. Als je er zorgvuldig mee omgaat, kan er weinig mis gaan. Voor algemeen onderhoud verwijzen we naar de andere hulpartikelen. We geven 10 jaar garantie op alle bewegende onderdelen van een nieuwe kast. Ook op het lakwerk van een nieuwe kast, mocht er een technische mankement zijn, zoals verkleuring of loskomen van de lak, is er 10 jaar garantie. Krassen en beschadigingen door gebruik, vallen uiteraard niet onder de garantie. Dat geldt ook voor onderstellen en andere stalen onderdelen. 


Kasten uit het Weeshuis hebben een niet-goed-geld terug garantie van 2 weken, je betaald alleen de transport kosten en we garanderen de bewegende delen voor 10 jaar. Controleer de kast goed voordat je deze koopt, of vraag van ons een inspectierapport voor de kast, daarop geven we alle beschadigingen aan, mochten die er zijn. Handig als je online koopt. Weeshuis kasten worden van te voren goed gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Dus je mag er van uitgaan dat de kast, of het product van Pastoe kwaliteit is.


Dat neemt niet weg dat we altijd klaar staan om je kast in goede staat te houden en we kunnen bijvoorbeeld onderdelen opnieuw spuiten als dat nodig is. Aarzel niet ons te benaderen als je vragen hebt over je product. service@pastoe.com