indien je de laatjes van de L-serie wilt verwijderen, dient je eerst vast te stellen of de laden geschroefd zitten of niet. Dit kun je aan de zijkant van de laden vaststellen. Zijn daar schroeven zichtbaar, dan dien je deze los te schroeven en daarna kan je de lade verwijderen. Installeren gaat precies andersom. Als er geen schroefje zichtbaar is, heb je met een nieuwere serie te maken en kun je aan de onderzijde, aan weerszijden van de lade, een plastic palletje in klikken, beide zijden tegelijk, en naar voren trekken en dan komt de lade los. Installeren is een kwestie van de laden over de rails naar binnen drukken totdat je "klik" hoort. Aarzel niet te bellen als je er zo niet uit komt. +31 30 258 5555