Onze collectie is het resultaat van de 100 jarige ervaring met de ontwikkeling en productie van meubels. Ons missie is om die kwaliteit elke dag weer te verbeteren en dat proces stopt nooit. Het kan altijd beter. Je mag van ons de hoogste kwaliteit verwachten en aarzel niet ons daar op aan te spreken. Wij willen graag van onze fouten leren. Pastoe meubels worden vervaardigd in de fabriek in Houten. Hier besteden de meubelmakers veel zorg aan jouw product. Elk paneel, elk onderdeel is met de hand gecontroleerd en er mag geen product de fabriek uit, als niet minstens 2 van onze meesterbouwers hun zege over het product hebben uitgesproken. Met overgave en kennis ontstaat zo een Pastoe meubel met een geheel eigen, ietwat eigenwijs, karakter. 


Dat neemt niet weg dat er soms schade kan ontstaan, vaak tijdens het transport of de montage bij jou thuis. Meld dit zo snel mogelijk bij de dealer, of anders rechtstreeks bij Pastoe via service@pastoe.com, dan ondernemen wij actie. We willen dat je gelukkig bent met je aanschaf. Het nieuwe meubel is voor 10 jaar na aanschaf tegen fabricagefouten gegarandeerd. Na 10 jaar bekijken we van geval tot geval wat de oorzaak van een schade is en kunnen wij je een voorstel doen voor reparatie.


Wij bieden eeuwigdurende zorg over je kast. Je kunt ons altijd bellen of mailen (service@pastoe.com) als je een onderdeel of reparatie nodig hebt, of als je vragen hebt over onderhoud.