Ons team is goed getraind en heeft al heel veel kasten opgehangen. Het zijn goede jongens en meisjes en krijgen altijd een hoge waardering. Ze werken het beste als iedereen zich aan de Pastoe installatie regels houdt, die we graag met je delen:

1. Als we een afspraak maken voor de installatie, verzoeken wij je alles aan ons te vertellen wat belangrijk is voor een voorspoedig project. Wat we willen weten is

1. dat de muur van steen of beton is als de kast opgehangen wordt. Voor andere materialen zijn speciale ophangmethodes en -materialen nodig en dat moeten we meteen weten. Bij sommige muren (gipsplaat) is installatie een grote uitdaging of zelfs onmogelijk.

2. of er rekening gehouden moet worden met stopcontacten en andere obstakels

3. dat de plek waar de kast komt goed te bereiken is. Dat de lift groot genoeg is en dat de trap voldoende ruim is om de kast langs te transporteren.

4. of het beter is om de kast gedemonteerd te leveren.

5. of je alle kabeldoorvoeren in de kast hebt opgegeven.

6. of er nog bijzondere wensen zijn, waarvoor extra materiaal nodig is.

In geval van twijfel, of als je iets wilt melden, gewoon een email sturen naar service@pastoe.com of bellen +3130 258 5555. Het installatie team heeft opdracht de installatie te stoppen als ze een van de uitdagingen hierboven genoemd tegenkomen (zonder dat het gemeld is) en maken een verslag, om de installatie een andere keer, en dan met de juiste spullen, uit te voeren.

Dit brengt extra kosten met zich mee.

• Zorg dat de plek voor de kast vrij is en alle betrokken apparatuur uitgeschakeld en weggehaald.
  • Van te voren kijken we of er beschadigingen zijn aan vloer of wand, eventueel maken we foto’s, om te voorkomen dat er misverstanden bestaan over de schade die mogelijk ontstaat tijdens installatie. Wij herstellen alle schade die wij veroorzaken.

• Voordat we installeren bij je thuis willen we graag de kast met je doornemen. Is het naar wens, heb je opmerkingen, keur je iets af? Ook als de kast wordt afgekeurd, willen we de kast wel installeren en zullen dan een geheel nieuwe kast produceren, die we in een keer vervangen. Uiteraard in goed overleg. Dit beperkt de overlast voor jou.

• Soms moeten we extra maatregelen nemen, extra constructies, weghalen plint, demonteren installatie, waarvoor van tevoren je toestemming vragen en dan doen we ook een prijsvoorstel als er extra kosten gemaakt moeten worden.

• We doen de installatie altijd in een dag. Als we onverrichter zaken moeten stoppen met de installatie omdat we obstakels tegen komen, of dat er andere externe oorzaken zijn, dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt en zullen we 75 euro extra in rekening brengen voor het terugkomen.

• In principe sluiten wij de apparatuur van jou in de kast niet aan, daarvoor ontbreekt de deskundigheid, we kunnen wel helpen.

• Aan het eind van de installatie teken je een leverbon, daarmee is de installatie afgerond, opmerkingen graag op de bon (laten) zetten. Als er schade is, meteen melden. Daarna gaat de garantieperiode in, in zoverre van toepassing.

Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe kast en waarderen je vertrouwen in Pastoe.

Het Pastoe team